תמונת מופע: ארוחות שף בחשיכה - עידו פיינר (רוברטה וינצ'י)

ארוחות שף בחשיכה - עידו פיינר (רוברטה וינצ'י)

מסעדת הבלקאאוט - מרכז נא לגעת, נמל יפו (מפת הגעה)
שני, 10 פברואר 2020 21:30
משך 120 דקות
מחיר 240 ₪

פרטי ההצגה

שף עידו פיינר, אחד השפים המובילים והמוערכים בארץ, מתארח במסעדת ה'בלקאאוט', מסעדת החושך היחידה בישראל!

10.2 | סבב 1: 18:30 | סבב 2: 21:00

כחלק מפרויקט "ארוחות שף בחשיכה", הסכים פיינר לקחת על עצמו את האדגר לבצע במנת הדגל של המסעדה שלו שינויים מרחיקי לכת, כדי להתאימה לקהל של סועדים בחושך מוחלט.

פיינר החל את דרכו במטבח המקצועי כבר בגיל 14. לאורך השנים עבד במסעדות המובילות בארץ, היה הסו-שף של מסעדת 'מול ים', והשתלם במסעדות הטובות באירופה כמו Arzak, The fat duck, Pierre Gagnaire ורבות נוספות.

המטבח של עידו מבוסס על חומרי גלם מקומיים ועונתיים ועבודה יומיומית עם יצרנים ומגדלים נבחרים, בשילוב הידע והכלים שרכש אצל גדולי השפים האירופאים והטבחים שלצידם בישל.

בשנת 2016 פתח את מסעדת Garrigue יחד עם יבואן היין והסומלייה המוערך אורי כפתורי. בינואר 2019 עידו הצטרף אל מסעדת רוברטה וינצ'י בכרכור כבעלים משותף יחד עם רז אלמוג (דלאל) וכשף ומבשל בה מנות איטלקיות בהשראת ערוגות הירקות שבפתח ביתו שבחוות 'קיימא בארותיים'. ביוני 2019 פתח יחד עם רז את רוברטס בורגר בהרצליה, בורגריה שכונתית בלב העיר שבה הוא מגיש המבורגר מבשר בקר מקומי שנטחן במקום מדי יום בליווי רטבים בייצור עצמי וחמוצים מהחווה.

הארוחה מורכבת מ-4 מנות לכל סועד ובנויה מתפריט קבוע שייעשה במיוחד עבור הערב, בהתאם לחיבור האישי של פיינר עם המקום.

מומלץ להעשיר את הארוחה ביינות שהותאמו במיוחד לתפריט (בתוספת תשלום).

 

ארוחה זו הינה הארוחה השנייה מתוך סדרה של 4 ארוחות במסעדת הבלקאאוט מ-4 שפים מהמובילים ומהמוכשרים בישראל:

13.1: רז רהב (OCD)

10.2: עידו פיינר (רוברטה וינצ'י)

16.3: עינב אזגורי (קפה נורדוי)

22.4: שיראל ברגר (opa)

 

סידורי ההושבה במסעדה גם הם ייחודיים:

מכיוון שכל המלצרים שלנו הינם לקויי ראייה או עיוורים, השולחנות במסעדה מסודרים בסדר קבוע מדי ערב על מנת להקל על התמצאותם.

לפיכך ישנם מצבים בהם שולחנות של עד 7 סועדים יסעדו ביחד עם סועדים נוספים באותו שולחן.

בנוסף שולחנות של 7 סועדים ומעלה עלולים להתפצל למספר שולחנות ולא לשבת באותו השולחן. 

הדבר אינו פוגם בהנאה כלל. אם לא היינו מציינים זאת יכול להיות שגם לא הייתם שמים לב.

 

מה מותר/אסור להכניס לחלל המסעדה:

המסעדה בחושך מוחלט והכניסה לחלל החשוך עם פלאפון, שעון המפיץ אור או כל אמצעי תאורה אחר אסורה בהחלט.

לפני הכניסה לחלל החשוך תקבלו מפתחות לתאים אישיים.

כן ניתן ואף מומלץ להיכנס עם ביגוד חם לחלל החשוך, גם בחודשי הקיץ.

 

דרכי הגעה:

בWAZE לכתוב "חניון נמל יפו" - חניה ציבורית ללא עלות.

לאחר החניה הולכים צפונה (כשהים משמאל) לאורך הכביש (לא הים) עד לביתן השומר בכניסה לנמל.

עוקפים את השומר כדקה הליכה עד שרואים מצד ימין את מרכז נא לגעת. 

חשוב מאד לדייק ולהגיע בזמן. רצוי אף להקדים ב 10 דקות.

 

למסעדת בלקאאוט תעודת כשרות חלבית – רבנות תל אביב

בחירת כרטיסים

מערכת כרטיסים מערכת למכירת כרטיסים